Zašto BizMail?

1. Ekspertska podrška:
Kada se odlučite za BizMail email rešenja, na raspolaganju imate ceo tim IT profesionalaca koji održavaju Vaše email rešenje kao ekstenzija internog IT odeljenja, pritom rasterećujući vaše IT zaposlene i dozvoljavajući im da se fokusiraju na neke druge bitne zadatke i procese.

2. Revolucionarne tehnologije:
Obzirom da se kao Hosted Exchange provajder fokusiramo na svoju oblast , možemo lako da pratimo najnovije trendove i napredne tehnologije, kao i načine da ih implementiramo. Takođe posedujemo resurse kao i znanje da te tehnologije primenimo i da ih u stabilnoj fazi, kada su već implementirane održavamo i administriramo. Primenjeno na hostovane aplikacije to znači da kao Microsoft partner imamo olakšice pri nabavci licenci kao i iskustvo i podršku u primeni.

3. Pouzdanost:
Kao provajderu BizMail Hosted exchange rešenja naš imperativ je uptime i konstantna dostupnost servisa. Za svakog klijenta pružamo isti nivo podrške i opravdavamo vaše poverenje dostupnošću svojih servisa.

4. Bez održavanja sa klijentske strane i skrivenih troškova:
Kada se odlučite za BizMail e-mail rešenja, dobijate potpuno opremljen sistem koji će biti konstantno ažuriran, održavan i licenciran. Ovo Vam pre svega štedi novac koji bi inače potrošili na server, serverski software, upgrade opreme kao i IT specijalistu koji bi sve to implementirao i održavao.

5. Prilagodljivost:
Kada vaš posao raste, normalno je da taj rast prati i IT infrastruktura preduzeća. Posedujemo potrebne hardverske i softverske kapacitete da ispratimo rast vaše firme i da sa lakoćom prilagodimo svoju uslugu vašim potrebama kada i koliko god da je potrebno.

6. Automatski Backup i jednostavno vraćanje izgubljenih podataka:
Kao provajder BizMail Hosted Exchange rešenja, znamo da nam je ukazano veliko poverenje time što kod nas držite svoje vredne podatke. Zato smo razvili sisteme backup-a koji nam dozvoljavaju da se pohvalimo da su vaši podaci kod nas 100% bezbedni i da će u slučaju incidenta biti vraćeni u najkraćem mogućem roku.

7. Bezbednost tokom skladištenja i transfera podataka:
Bizmail integriše napredne sigurnosne mere putem kojih štiti vaše podatke od krađe, fizičkog oštećenja hardware-a na kome se nalaze kao i neovlašćenog pristupa istim. Naš sistem garantuje stalnu, aktivnu, i pouzdanu uslugu.

8. Automatski Update i Upgrade software-a:
Kada odaberete Hosted Exchange više nije potrebno da brinete o preuzimanju i instalaciji update-ova i zakrpa, i što je još bitnije, nije potrebno da se brinete o definicijama pretnji na sistemima zaštite od virusa i spama na mail serverima.

9. Pristup podacima sa svake lokacije:
Sa Hosted Exchange uslugom dobijate mogućnosti da svojim podacima pristupite sa bilo koje podržane platforme na bilo kojoj lokaciji putem Active Sync protokola. Ovakva fleksibilnost pomaže zaposlenima da budu još produktivniji i bolje umreženi.

10. Bolji timski rad i kolaboracija:
Sa zaposlenima koji su opterećeni više nego ikad, polako prolaze dani kada su u kancelarijama kolege zajedno radile na dokumentima u papiru. Deljeni javni folderi imaju bitnu ulogu u međusobnoj prepisci i radu, jer dozvoljavaju korisnicima da sa bilo koje lokacije u bilo koje doba doprinose timskom naporu.