O nama

IT4tim

BizMail email rešenja kompanije IT4Biz su nastala kao odgovor na potrebe naših klijenata, koji su kao i mnogi drugi imali problema sa osnovnim servisom u svakoj firmi – elektronskom poštom.

Videvši da i velike i male kompanije imaju iste probleme, ali da ne mogu da ih rešavaju na isti način došli smo na ideju da ponudimo svojim klijentima rešenje koje će samo taj osnovni segment IT infrastrukture svake kompanije premestiti u kontrolisane uslove naših servera. Time smo eliminisali potrebu malih preduzeća za skupim mail serverima, a srednjim i većim preduzećima smo dali uslugu sa kojom se osećaju bezbednije znajući da preko emaila neće stići pretnja, a čak i da se desi neka vrsta incidenta na loklanoj mreži njihovi e-mailovi će biti bezbedni i uspešno vraćeni u stanje pre eskalacije. Pored stabilnosti platforme i kvalitetne infrastrukture, BizMail podrazumeva rešenja kao što su Hosted Exchange i E-mail Relay.

BizMail Hosted Exchange rešenje pospešuje produktivnost vaše kompanije, sa moćnim email-om, deljenim kalendarima, deljenim kontaktima, deljenim zadacima i beleškama, kao i javnim folderima. Cilj ove usluge je da približi Microsoft Exchange preduzećima koja imaju potrebu za funkcionalnošću koju pruža, a istovremeno da im smanji troškove nabavke potrebnih licenci, pritom uzevši u obzir i sigurnosni aspekt.

BizMail E-mail Relay rešenje je usluga potpuno usmerena ka saniranju infrastrukturnih i sigurnosnih problema pri radu sa elektronskom poštom. Namenjena je onima koji žele da zadrže svoju postojeću infrastrukturu a da unaprede način na koji elektronska pošta dolazi i odlazi sa kompanijskih servera.

Još jedan bitan faktor koji BizMail razdvaja od sličnih rešenja je mlad, predan i profesionalan tim eksperata, koji je uvek spreman da pruži podršku klijentu i posveti mu se na pravi način, bilo da je u pitanju redovna podrška ili direktna intervencija na klijentskom nalogu.

Za svoje klijente smo takođe postavili i control panel kako bi mogli sami da upravljaju svojim kompanijskim nalogom preko koga mogu sa lakoćom da dodeljuju željene resurse zaposlenima kojima su potrebni, a i da administriraju pristup korisnika deljenim resursima. Cilj ovakve usluge je da svojim klijentskim kompanijama ponudimo priliku da uživaju u jedinstvenoj sofisticiranoj tehnologiji bez troškova i problema koje podrazumeva redovno održavanje Exchange servera na lokalnoj infrastrukturi.

Srdačno, Vaš BizMail Tim