Press 16.7.2013

Prva domaća elektronska poslovna poÅ¡ta – BizMail

Poslovnim korisnicima u Srbiji od danas je dostupan novi vid pristupa elektronskoj pošti. Sve poteškoće koje ste imali sa postojećim email servisima možete da zaboravite ukoliko se odlučite za BizMail.

Å ta je BizMail?

BizMail je specijalizovana platforma za bezbedan i sinhronizovan pristup pošti i aplikacijama za poslovnu organizaciju preko bilo kog Vašeg uređaja (iPhone/android/tablet/notebook), i to hostovano na najboljoj opremi sa 24/7 podrškom i redovnim backup ciklusima. Dostupna su dva osnovna vida usluge BizMail rešenja, Hosted Exchange i Email Relay.

BizMail Hosted Exchange (Hosted Microsoft Exchange) Vam je potreban ukoliko želite da istovremeno uvedete moćno email rešenje kao i da unapredite organizaciju poslovanja i internu poslovnu komunikaciju, uz visok nivo sigurnosti i zaštite privatnosti i podataka.

BizMail Relay rešava probleme sa sigurnošću i dostupnošću email servera ipruža proaktivnu zaštitu cele email infrastrukture, kao i mogućnost dodatnih, rezervnih linkova, kako bi elektronska pošta neometano saobraćala u oba smera na infrastrukturi u svakom trenutku.

Sistem

Iza BizMail projekta stoji domaća kompanija IT4biz koja je specijalizovana za pružanje bazičnih i naprednih IT usluga na domaćem i stranom tržištu. Od 2008. kada je osnovana, do danas, radi na projektima održavanja i unapređenja IT infrastruktura u poslovnim okruženjima. IT4biz kao uspešni primer domaćeg IT preduzetništva, zapošljava mlade i stručne ljude i kontinuirano ulaže u svoje ljudske i tehničke kapacitete.

BizMail kao nova platforma radi na novom i superiornom serverskom sistemu IT4biz-a uz partnersku podršku Microsoft-a.

Novi korisnici mogu preko Web sajta zahtevati ponudu na koju će u najbržem roku odgovoriti neko iz BizMail tima sa odgovarajućim predlogom rešenja. Za sva pitanja i nedoumice, dostupanje ceo tim , koji je tu da Vas uputi i provede kroz proces prelaska na novu platformu uz kompletnu tehničku podršku.

Značaj BizMail platforme

Korisnik koji se odluči za BizMail može da bira između dva rešenja od kojih jedno podrazumeva mogućnost preusmeravanja kompletnog kompanijskog email saobraćaja u oba smera sa implementacijom Microsoft Exchange platforme i uključenim redovnim backup ciklusima i bezbednosnim modulima i drugog, kojim korisnik dobija prenos, zaštitu i filtriranje dolazne i odlazne pošte email servera.
Prelaskom na BizMail platformu korisnik dobija potpunu kontrolu nad svojim poslovnim email okruženjem. Njegovo poslovanje dobija novu kvalitativnu razliku, a zaposlenima se omogućava lakša komunikacija i organizacija na dnevnom nivou.

Korisnik dobija pristup svom nalogu na kome može da unosi nove imenja stare naloge i podešavanja koristeći kapacitete svog prostora na serveru. Svi podaci korisnika, bez obzira na tip usluge koji je odabrao, su potpuno sigurni i zaštićeni.

BizMail email rešenja su tu da pomognu svakom poslovnom okruženju i predupredi sve nedostatke postojećih email servisa. BizMail tim može da obezbedi stručno savetovanje i redovnu podršku svim kupcima uz garanciju kvaliteta servisa koji će unaprediti komunikaciju, timski rad i bezbednost u svakom poslovanju.

sve dodatne informacije možete pronaći na
www.bizmail.rs ili putem telefona 011 440 9 410

saopštenje, logoe i ostali materijal možete preuzeti sa: www.bizmail.rs